ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 1ου ΓΕΛ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae %ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae2

Το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιή­θηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας κατά το διάστημα 9-15 Οκτωβρίου 2016 με θέμα: ?Structured Study Visit?.

 

Η θεματική του σεμιναρίου, στο οποίο συμμετείχαν δάσκαλοι και καθηγητές  από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αφορούσε τη γνωριμία με τη δομή και την οργάνωση του φινλανδικού εκπαιδευτικού συστήματος και την εξοικείωση με τις μεθόδους που εφαρμόζονται στο πλαίσιό του.

 

Οι συμμετέχοντες, εκτός από την παρακολούθηση διαλέξεων, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σχολεία, να παρακολου­θήσουν καινοτόμες προσεγγίσεις στη μάθηση και να συζητήσουν με καθηγητές, διευθυντές, συμβούλους και εισηγητές εκπαιδευτικών προγραμμά­των. Παράλληλα επισκέφτη­καν μουσεία της πόλης και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά μνημεία.

 

Το σεμινάριο, που σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τον  εκπαιδευτικό  οργανισμό English Matters, εντάσσεται στη Βασική Δράση 1 / Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+.

Αφήστε μια απάντηση