Θέμα: Ενημέρωση Τουριστικών Πρακτορείων

Ακύρωση επιλογής και επαναπροκήρυξη διαγωνισμού κατάθεσης προσφορών για την εκδρομή της      Γ  ΄  Τάξης του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών

   Ενημερώνουμε τα Τουριστικά Πρακτορεία που κατέθεσαν προσφορές για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών τα εξής:

   Η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών των Τουριστικών Πρακτορείων που κατέθεσαν προσφορές για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής της Γ΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών , έκρινε τον διαγωνισμό άγονο . Η απόφαση αυτή ελήφθη  γιατί οι προσφορές που κατατέθηκαν κρίθηκαν από οικονομικής άποψης ασύμφορες για τους μαθητές, καθώς το κόστος ανά μαθητή ήταν πάνω από τις οικονομικές δυνατότητές τους. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός με έναν συγκεκριμένο προορισμό και με περιορισμό των πόλεων επίσκεψης ,προκειμένου να μειωθεί το κόστος ανά μαθητή. Ό νέο διαγωνισμός θα αφορά επίσκεψη 7 ημερών στην Ιταλία με προορισμό μόνον την Ρώμη και την Φλωρεντία. Δεν θα περιλαμβάνει δηλαδή επίσκεψη και διανυκτέρευση στην Βενετία όπως προέβλεπε στην προηγούμενη προκήρυξη που αναρτήθηκε με την υπ’ αριθ. πρωτ. 1130/11-11-2019 πρόσκληση.

  Ευχαριστούμε τα Τουριστικά Πρακτορεία που κατέθεσαν προσφορές και τα καλούμε να καταθέσουν προσφορές και στην επόμενη ανάρτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *