Επιλογή και κατακύρωση Τουριστικού Πρακτορείου για την πραγματοποίηση της 7/ήμερης εκδρομής της Γ΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην Ιταλία (Ρώμη ?Φλωρεντία) για το διάστημα από Σάββατο 22-02-2020 έως Παρασκευή 28-02-2020

Προσφορές Τουριστικών Πρακτορείων που κατατέθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών για την εκδρομή της Γ΄ Τάξης στην Ιταλία (Ρώμη- Φλωρεντία)

  Η επιλογή του Τουριστικού Πρακτορείου για την εκδρομή της Γ΄ Τάξης έγινε με βάση τις προσφορές που κατατέθηκαν στο Σχολείο και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της ανάρτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ,που έγινε στο site της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, με αριθ.πρωτ.1169/26-11-2029. Ως εκ τούτου για 6 διανυκτερεύσεις ( 2 στη Ρώμη, 2 στη Φλωρεντία και 2 πάνω στο πλοίο ) κατατέθηκαν προσφορές των εξής Πρακτορείων:

  1. Athos Hellas ,
  2. PERPERIDIS travel ?Ταξιδιωτικός Οργανισμός,
  3. PERPERIDIS Travel- Giannitsa

Μέσω Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) κατέθεσαν προσφορές και τα τουριστικά Πρακτορεία: Tempi Holidays και Herodotus Tours, οι οποίες δεν γίνονται δεκτές. Ο λόγος του αποκλεισμού τους από την διαδικασία αξιολόγησης είναι ,γιατί δεν προβλέπεται από την ανάρτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος κατάθεση προσφοράς μέσω mail ,παρά μόνον γραπτή , κλεισμένη σε φάκελο ταχυδρομικά ή μέσω αντιπροσώπου.

Οι προσφορές των  Πρακτορείων που έγιναν αποδεκτές έχουν ως εξής:

1. Athos Hellas

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ:

Hotel Marc? Aurelio 4 *   (Ρώμη)ή   Hotel Domidea4 *   (Ρώμη)  

Hotel Mirage 4*,Hotel Delta Florence 4*, Hotel Grand Mediterraneo 4* (Φλωρεντία)

Με πρωινό και 1 γεύμα

4 Free συμμετοχές

Επιπλέον προσφορά: 1 εκδρομή για 2 άτομα στην Κωνσταντινούπολη

395 ?

2. PERPERIDIS travel ?Ταξιδιωτικός Οργανισμός

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ

Hotel Cr. Colombo 4*, Aran Park 4* (Ρώμη)

 Mirage 4*, Delta Florence 4* (Φλωρεντία)

Με πρωινό και 1 γεύμα

4 Free συμμετοχές

367 ?

3.PERPERIDIS travel ?giannitsa

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ

Hotel Papilo 4*, (Ρώμη)

Hotel Ibis 4 *   , (Φλωρεντία)

HOTEL NOVOTEL (Σόφια)

Με πρωινό και 1 γεύμα

395 ?

    Η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της την επιθυμία των μαθητών η διαμονή τους να γίνει σύμφωνα με όσα  ορίζει η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με γνώμονα την επιθυμία να είναι οικονομικά συμφέρουσα η προσφορά, κατέληξε στην επιλογή του Πρακτορείου που προσέφερε:

1. Ξενοδοχεία 4 Αστέρων

2. Ημιδιατροφή (πρωινό και 1 γεύμα)

3. 2  ξεναγούς για κάθε ξενάγηση του προγράμματος

4. Οικονομικά συμφέρουσα τιμή ανά μαθητή

5. Τις οριζόμενες στην προκήρυξη απαιτήσεις

Με βάση τα ως άνω κριτήρια η επιτροπή αξιολόγησης επέλεξε την προσφορά του Τουριστικού Πρακτορείου
PERPERIDIS travel ?ΤαξιδιωτικόςΟργανισμός  και συγκεκριμένα αυτήν που αφορά τα  Ξενοδοχεία Hotel Cr. Colombo 4*για Ρώμη και το ξενοδοχείο

Mirage 4*   για   Φλωρεντία.

Με πρωινό και 1 γεύμα

και τιμή συμμετοχής  τα 367 ?   ανά μαθητή.

  Η εν λόγω προσφορά κρίνεται ως η πιο συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς και πληρούσα τα κριτήρια και τις επιθυμίες των μαθητών και των συνοδών τους εκπαιδευτικών. Η επιλογή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της επιτροπής αξιολόγησης και πιστοποιήθηκε με 5 (πέντε) ψήφους αποδοχής , ως της πιο συμφέρουσας και πληρούσας τα κριτήρια αξιολόγησης των προσφορών.

Η  εν λόγω επιλογή επισημοποιήθηκε με την Πράξη 3 / 4-12-2019 του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ η οποία υπογράφηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών των ως άνω Τουριστικών Πρακτορείων.

Τα Τουριστικά Πρακτορεία που κατέθεσαν προσφορά έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένσταση για την απόφαση επιλογής μέχρι την Δευτέρα 9-12-2019 και ώρα 12:00 π. μ.

Γιαννιτσά 4-12-2019

Ο Διευθυντής

Κετικίδης Γεώργιος                                       

Αφήστε μια απάντηση