ΧΗΜΕΙΑ

 

29ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

 

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο 29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ).

 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γενικών Λυκείων, καθώς και των ΕΠΑ.Λ, Δημοσίων και Ιδιωτικών, χωρίς να αποκλείεται η συμμετοχή μαθητών από άλλη τάξη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Οι μαθητές της Α΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄ τάξης, οι μαθητές της Β΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄ και Β΄ τάξης, ενώ οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου εξετάζονται σε θέματα σχετικά με την ύλη της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης.

 

Στο διαγωνισμό πήραν μέρος οι μαθητές του σχολείου μας: Αμανατιάδης Παναγιώτης, Ιορδανίδης Σίμος, Κοπαλίδου Μακρίνα, Τιχάλας Ανδρέας, Τσαπανίδης Μιχάλης και Χατζησαββίδου Μαρία της Α΄ Λυκείου καθώς και Κούκης Ιωάννης, Κίνας Χρήστος της Β΄ Λυκείου.

 

Διακρίθηκαν οι: Κούκης Ιωάννης, Τιχάλας Ανδρέας, Τσαπανίδης Μιχάλης και Χατζησαββίδου Μαρία, που σημείωσαν επίδοση πάνω από 60%.

 

Τους μαθητές προετοίμασε για το διαγωνισμό η καθηγήτρια Κόιου Μαρία, ΠΕ04.02.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *