ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ

Το 1ο ΓΕΛ ενημερώνει πως για την πραγματοποίηση της 5/ήμερης εκδρομής της Γ΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών ,σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην με αριθ. πρ. 684/16-11-2022 ανάρτηση του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών με θέμα : «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την πολυήμερη εκδρομή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην Πράγα» (για το διάστημα από 5-12-22 έως 9-12-22,  προσφορές εμπρόθεσμες κατέθεσε το Τουριστικό Πρακτορείο HERODOTUS.   Κατατέθηκαν και 2 άλλες προσφορές που δεν ήταν εμπρόθεσμες και ως εκ τούτου απορρίφθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών.

 Η επιτροπή αξιολόγησης αφού έλαβε υπόψη της τα ως άνω δεδομένα , την χρονική πίεση για την πραγματοποίηση  της εκδρομή και το γεγονός πως σε προηγούμενη ανάρτηση δεν υπήρξε δυνατότητα κατάθεσης προσφορών, προχώρησε στην επιλογή του Τουριστικού Πρακτορείου HERODOTUS προκειμένου να αναλάβει την πραγματοποίηση της 5/ήμερης εκδρομής της Γ΄ Τάξης στην Πράγα.

Η προσφορά του Τουριστικού Πρακτορείου HERODOTUS προβλέπει:  Αεροπορική μετάβαση και επιστροφή στην Πράγα μέσω Μπρατισλάβας, συνολικό κόστος ανά μαθητή 409 Ευρώ με ημιδιατροφή  στο ξενοδοχείο 4 * Hotel Olympic .

  Η παραπάνω προσφορά κρίνεται ως συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως και πληρούσα τα χαρακτηριστικά των απαιτήσεων που προβλέπει η ανάρτηση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος.. Η επιλογή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της επιτροπής αξιολόγησης και πιστοποιήθηκε με 5 (πέντε) ψήφους αποδοχής , ως  συμφέρουσας και πληρούσας τα κριτήρια αξιολόγησης των προσφορών.

Η  εν λόγω επιλογή επισημοποιήθηκε με την υπ’ αριθ. 5η  Πράξη /21-11-22 του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ η οποία υπογράφηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών των Τουριστικών Πρακτορείων.

 Ο Διευθυντής

Κετικίδης Γεώργιος