Προσφορές Τουριστικών Πρακτορείων που κατατέθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών για την εκδρομή της Α΄ Τάξης στην Αλεξανδρούπολη

Επιλογή και κατακύρωση Τουριστικού Πρακτορείου για την πραγματοποίηση της εκδρομής της A΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στην Αλεξανδρούπολη για το διάστημα από Πέμπτη 3-05-2018 έως το Σάββατο  5-05-2018.

Προσφορές Τουριστικών Πρακτορείων που κατατέθηκαν στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών για την εκδρομή της Α΄ Τάξης στην Αλεξανδρούπολη

Η επιλογή του Τουριστικού Πρακτορείου για την εκδρομή της Α΄ Τάξης έγινε με βάση τις προσφορές που κατατέθηκαν στο Σχολείο και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της ανάρτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ,που προηγήθηκε στο site της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας. Ως εκ τούτου για 2 (δύο ) διανυκτερεύσεις στην Αλεξανδρούπολη (τριήμερη εκδρομή) , μετακίνηση με 2 λεωφορεία , ξενοδοχεία 4 * με πρωινό, και ημιδιατροφή κατατέθηκαν προσφορές των εξής Πρακτορείων:

1) PERPERIDIS   travel -giannitsa, 2) TSAVDARIS TRAVEL,3) PERPERIDIS Ταξιδιωτικός Οργανισμός. Travel ,4) Chliapas Tours  5)ATHOS HELLAS,

 προσφορές των ως άνω Πρακτορείων έχουν ως εξής:

1. PERPERIDIS   travel -giannitsa.

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ 3* :

THALASSA HOTEL

& PLAZA HOTEL

  135 ?

-3 διανυκτερεύσεις ,με πρωινό

  και 155 ?  με ημιδιατροφή

-3 free για μαθητές

-Σημείωση του Πρακτορείου: Διαμονή σε 2 ξενοδοχεία τα οποία είναι το ένα δίπλα στο άλλο

  1. TSAVDARIS TRAVEL

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ 3 *

HOTEL ERMIS PLUS :

135   ?  

-3 διανυκτερεύσεις  με  ημιδιατροφή

-3 free για μαθητές

 

Σημείωση του Πρακτορείου : Δεν υπάρχει διαθέσιμο ξενοδοχείο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης για τις ημερομηνίες της εκδρομής

  1. PERPERIDIS Ταξιδιωτικός Οργανισμός travel.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ  :

HOTEL PLAZA   & ΤΗΑΛΑΣΣΑ ΗΟΤΕΛ

-190 ?   , με πρωινό

 

4.Chliapas Tours

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ  :

HOTEL PLAZA   & ΤΗΑΛΑΣΣΑΗΟΤΕΛ

180 ?   ,

-3 διανυκτερεύσεις 

-3 free για μαθητές

 

5. ATHOS HELLAS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ 5 * :

RAMADA PLAZA THRAKI 135 ?  

-2 διανυκτερεύσεις ,   με ημιδιατροφή

175 για 3 διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή

-3 free για μαθητές με δυνατότητα ρευστοποίησης

Η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της την επιθυμία των μαθητών η διαμονή τους να γίνει στην Αλεξανδρούπολη σε απόσταση έως 5 χιλιόμετρα από το Κέντρο της πόλης και να είναι οικονομικά συμφέρουσα η προσφορά, κατέληξε στην επιλογή του Πρακτορείου που προσέφερε:

  1. Ξενοδοχείο τουλάχιστον 4 Αστέρων
  2. ημιδιατροφή
  3. διαμονή σε ένα ξενοδοχείο και όχι χωρισμός των μαθητών σε διαφορετικά ξενοδοχεία
  4. ημερομηνίες διεξαγωγής της εκδρομής σύμφωνα με το πλαίσιο της προκήρυξης
  5. η προσφορά ανά μαθητή/τρια να είναι τέτοια που να μπορέσουν να συμμετάσχουν όσο γίνεται περισσότεροι.

 

Με βάση τα ως άνω κριτήρια η επιτροπή αξιολόγησης αποφάσισε να επιλέξει την προσφορά του Τουριστικού Πρακτορείου που μπορούσε να εξασφαλίσει τα παραπάνω κριτήρια και με την  τελική προτίμηση στην  προσφορά που θα είναι οικονομικά και ποιοτικά καλύτερη. Η επιτροπή αποφάσισε η εκδρομή να είναι 3/ήμερη  σε ξενοδοχείο που θα είναι ποιοτικά τουλάχιστον 4* και οικονομικά συμφέρουσα. Αποκλείστηκαν οι προσφορές που δεν είχαν ημιδιατροφή, δεν εξασφάλιζαν την πραγματοποίηση της εκδρομής στο χρονικό πλαίσιο της προκήρυξης, χώριζαν τους μαθητές σε 2 ξενοδοχεία , πρόσφεραν ξενοδοχεία κάτω των 4* , δεν είχαν τα 3 Free  για μαθητές και οικονομικά ήταν ασύμφορες . Τέλος με δεδομένο το γεγονός πως τα χρονικά περιθώρια για τυχόν επαναπροκήρυξη της εκδρομής είναι απαγορευτικά ,καθώς οι προαγωγικές εξετάσεις επιβάλλουν το να γίνει η εκδρομή στις ημερομηνίες που προβλέπει γενικά η προκήρυξη ( αρχές Μαΐου). Για όλους τους παραπάνω λόγους η επιτροπή αξιολόγησης   επέλεξε την προσφορά του Τουριστικού Πρακτορείου  ATHOS HELLAS   και συγκεκριμένα αυτήν που αφορά το Ξενοδοχείο RAMADA PLAZA THRAKI  5*,  για 3/ήμερη εκδρομή με  135 ?   ανά μαθητή/τρια.

Η εν λόγω προσφορά κρίνεται ως η πιο συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς και πληρούσα τα κριτήρια και τις επιθυμίες των μαθητών και των συνοδών τους εκπαιδευτικών. Η επιλογή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της επιτροπής αξιολόγησης και πιστοποιήθηκε με 5 (πέντε) ψήφους αποδοχής , ως της πιο συμφέρουσας και πληρούσας τα κριτήρια αξιολόγησης των προσφορών.

Η  εν λόγω επιλογή επισημοποιήθηκε με την Πράξη 7/ 16-12-2018 του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ η οποία υπογράφηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών των ως άνω Τουριστικών Πρακτορείων.

Τα Τουριστικά Πρακτορεία που κατέθεσαν προσφορά έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένσταση για την απόφαση επιλογής μέχρι την Πέμπτη-19-04 -2018 και ώρα 12:00 π.μ.

 

Ο Διευθυντής

 

Κετικίδης Γεώργιος                                       

Αφήστε μια απάντηση