« Ενημέρωση Υποψήφιων μαθητών Γ΄ Τάξης και Αποφοίτων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ για Στρατιωτικές Σχολές & Σχολές Λιμενικού Σώματος – Ελλ. Ακτοφυλακής»

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης και τους/τις υποψήφιους/ες  απόφοιτους/ες που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Σχολείο σας  για την έκδοση και το περιεχόμενο των Προκηρύξεων για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ: ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ  ? ΑΣΣΥ: ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ), αλλά και για τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), και τη  Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων ? Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

Από 02/05/2019  ημέρα Πέμπτη έως και 20/05/2019  ημέρα  Δευτέρα γίνεται  η υποβολή δικαιολογητικών για την συμμετοχή  στις προκαταρκτικές εξετάσεις  των Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΕΙ: ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ, ΣΣΑΣ, ΣΑΝ  ? ΑΣΣΥ: ΣΜΥ, ΣΜΥΝ, ΣΜΥΑ). Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 00:00 έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 24:00. Η προκήρυξη διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα γίνεται από  06/05/2019  ημέρα Δευτέρα έως και 15/05/2019  ημέρα Τετάρτη. Η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής  (με συστημένη άλληλογρα-φία ) της ως άνω Αίτησης ? Υπεύθυνης Δήλωσης  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟ-ΓΗΤΙΚΑ είναι από 06/05/2019 ημέρα Δευτέρα έως και  16/05/2019 ημέρα Πέμπτη (σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού). Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής: www.hcg.gr.

Αφήστε μια απάντηση