διαγωνισμοσ φωτογραφιασ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Thessaloniki ? ΚΕΔΗΘ και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώσαμε λόγω της πανδημίας COVID19, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα:

«Το ημερολόγιο μιας έγκλειστης πόλης την περίοδο της πανδημίας».

Ο διαγωνισμός απευθύνετε σε όσους πολίτες είναι άνω των 13 ετών. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία φωτογραφία -ασπρόμαυρη ή έγχρωμη ? σε μορφή .jpg στη διεύθυνση europedirect.thessalonikis@gmail.com με θέμα: «EDICThess ? Διαγωνισμός φωτογραφίας COVID19» από την Παρασκευή 15/5/2020 έως και την Κυριακή 7/6/2020.

Όλα τα αρχεία που θα υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:59μμ, θα αναρτηθούν ταυτόχρονα στη σελίδα μας στο facebook Europe Direct Thessalonikis ? ΚΕΔΗΘ στο άλμπουμ με ονομασία: «EDIC Thess ? Το ημερολόγιο μιας έγκλειστης πόλης την περίοδο της πανδημίας» την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 και θα μπορούν να «ψηφιστούν» μέχρι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 11:59μμ.

Οι τρεις πρώτες φωτογραφίες, με τα περισσότερα like, θα είναι και οι νικητήριες του διαγωνισμού και θα κερδίσουν μια τρίωρη ιστιοπλοϊκή βόλτα στον κόλπο του Θερμαϊκού, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί στους νικητές.Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας:
https://thessaloniki.gr/events/edicthess_photocontest_covid19/ή στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/events/1656678921137984/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *