επιλογη πρακτορειου για την πολυημερη εκδρομη τησ γ’ λυκειου

Ο διαγωνισμός κατάθεσης προσφορών έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υ.Α 20883/ΓΔ4/13-02-2020, ΦΕΚ 456 και είναι επαναπροκήρυξη διότι η πρώτη προκήρυξη με προορισμούς Βελιγράδι-Βουδαπέστη- Βιέννη ή Δαλματικές ακτές κρίθηκε άγονη  λόγο του υψηλού κόστους  όπως περιγράφεται στο πρακτικό με αριθ. 3/7-11-23 του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.

Στην νέα προκήρυξη τροποποιήθηκε ο δεύτερος προορισμός και η επαναπροκήρυξη  έγινε με προορισμούς το Βελιγράδι-Βουδαπέστη- Βιέννη ή Σόφια – Βουκουρέστι -Καρπάθια .Ανταποκρίθηκαν τρία(3) Τουριστικά Πρακτορεία και κατατέθηκαν οι παρακάτω προσφορές:

1)Τουριστικό γραφείο HERODOTUS TRAVEL τιμή ανά μαθητή 457 ευρώ για  Βελιγράδι-Βουδαπέστη- Βιέννη .Τιμή ανά μαθητή 459 ευρώ για Σόφια – Βουκουρέστι -Καρπάθια.

2)Το τουριστικό γραφείο TSAVDARIS TRAVEL κατέθεσε προσφορά μόνο για τον προορισμό Βελιγράδι-Βουδαπέστη- Βιέννη με τιμή ανά μαθητή 565 ευρώ.

3)Το τουριστικό γραφείο PERPERIDIS TRAVEL  κατέθεσε προσφορά μόνο για τον προορισμό Σόφια -Βουκουρέστι -Καρπάθια  με τιμή ανά μαθητή 520 ευρώ.           

Η επιτροπή αξιολόγησης αφού έλαβε υπόψη της τα προβλεπόμενα στην ανάρτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθμό πρωτ. 1071/13-11-23 που δημοσιεύτηκε στο site της ΔΔΕ Πέλλας και αφού μελέτησε τις παραπάνω προσφορές και τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας αποφάσισε να επιλέξει την προσφορά του Τουριστικού Γραφείου HERODOTUS TRAVEL, κρίνοντάς την , ως πιο ποιοτική και ως την οικονομικά συμφέρουσα και ανταποκρινόμενη στο πλαίσιο της προκήρυξης που διενήργησε το σχολείο. Ως εκ τούτου η προσφορά του εν λόγω Τουριστικού Πρακτορείου που είναι 457 ευρώ κρίνεται αυτή που επιλέγεται ως η πιο κατάλληλη οικονομικά για τους συμμετέχοντες μαθητές.

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών                                   

Βασιλειάδης Περικλής