« Ενημέρωση Υποψήφιων μαθητών Γ΄ Τάξης και Αποφοίτων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ για τις Σχολές Αξιωματικών & Αστυφυλάκων, της Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας»

Θ

            

           

Σχετ:    α)  H  υπ? αριθμ. 6000/2/6080-ριη΄24-05-2019 Απόφαση του Αρχηγείου της  Ελληνικής

                    με Θέμα:  «Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές

                                          Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.»

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης και τους/τις υποψήφιους/ες  απόφοιτους/ες που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο Σχολείο σας  για την έκδοση και το περιεχόμενο της Προκήρυξης για τις Σχολές Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας (Αξιωματικών και Αστυφυλάκων για το ΓΕΛ και Αστυφυλάκων μόνο για το ΕΠΑΛ).

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προσκομίζοντας παράλληλα και το δελτίο εξεταζομένου/ης υποψηφίου/ας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., μέχρι την ώρα 15.00 της 05-06-2019.

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι/ες της κατηγορίας «τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού κ.τ.λ.» (Ν. 2552/1997, σε συνδυασμό με το Ν. 2909/2001), θα υποβάλουν την αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, μέχρι την 15:00 ώρα της 25-07-2019, στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας ή διαμονής τους στην Ελλάδα ή στα 10 Προξενεία της Ελλάδας στις Χώρες που διαμένουν.

http://www.astynomia.gr/images/stories/2019/prokirikseis19/24052019prokirixi.pdf

Η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας, το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας:

                                                                                                        Η Προϊσταμένη του ΚΕΣΥ Πέλλας

                                                                                                                Μπουρδομπούρα Γεωργία

Αφήστε μια απάντηση